Rosii pané

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2013 | 10671 vizualizari

 

bune pentru acest sezon,pentru ca sunt acrisoare si merg bine ca garnitura la fripturi :D

 

INGREDIENTE

  • 3-4 rosii tari si carnoase
  • 2 catei mari de usturoi
  • faina cat cuprinde
  • 2-3 oua
  • 1 legatura de marar
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii pané:

Se spala si se taie rosiile rondele,se sareaza si se pipereaza,apoi se bat ouale,se adauga sare,usturoi pisat,mararul si faina cat cuprinde ptr a obtine o compozitie nici moale nici tare.Se dau rosiile feliate prin aceasta compozitie si se prajesc pana devin putin rumene.Se servesc ori simple ori cu diferite salate sau fripturi.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii pané" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]