Rosii umplute

de dantes in Porc, 4 Iul 2014 | 4528 vizualizari

 

O reteta simpla si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg rosii
  • 0,5 Kg carne de porc tocata
  • 100 g orez
  • 1 ceapa mare
  • 1 cub concentrat de supa
  • 50 ml.ulei
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute:

Rosiile se scobesc,ceapa se pune la calit si cand devine sticloasa se adauga miezul de la rosii pasat si orezul si se mai laca circa 10 minute apoi se adauga carnea tocata si se condimenteaza dupa gust.Amestecam bine aceasta compozitie si umplem rosiile cu ea.

Asezam rosiile umplute intr-o cratita si adaugam apa pana se acopera si concentratul de supa.Se pune la fiert circa 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]