Rosii umplute cu Ciuperci Champignons

de Alina26 in Mancaruri de post, 29 Apr 2013 | 3994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 rosii potrivite
  • 9 ciuperci champignons
  • 3 cepe mari
  • 2 catei de usturoi
  • 9 linguri de pesmet
  • 5 fire de patrunjel verde
  • 5 frunze de busuioc
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu Ciuperci Champignons:

Pregatim umplutura:curatati ciupercile si le taiati felii subtiri.Puneti o tigaie la incins cu ulei de masline si puneti ciupercile.Cand sunt gata le scoateti si in aceiasi tigaie caliti ceapa si usturoiul tocat marunt.Cand s-a inmuiat putin ceapa,adaugati ciupercile,patrunjelul si busuiocul tocat,pesmetul,sare,piper si mestecati.Luati de pe foc.

Incalziti cuptorul la 200°.Spalatii rosiile,taiati un capacel si scoateti cu o lingurita tot miezul.Sarati si piperati interiorul rosiilor si le umpleti.Ungeti o tava cu putin ulei si asezati rosiile.

Eu am dat prin blander miezul de rosii si l-am pus in tava cu rosii (in loc de apa).

Puneti tava la cuptor pentru 30 de minute pana devin rumene.

Pofta buna!!!!!!

TIPS-URI

1

Puteti pune 2 linguri de busuioc uscat,daca nu aveti proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu Ciuperci Champignons" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute la cuptor-de post