Rosii umplute cu crema de branza

de corina241 in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2011 | 8786 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 rosii de marime potrivita
  • 200g telemea de vaca
  • 150g smantana
  • 1 legatura de marar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu crema de branza:

Rosiile spalate se taie in forma de stea cu ajutorul unui varf de cutit si le desfacem in 2 bucati.

Branza se da pe razatoare,apoi se amesteca intr-un castron cu smantana si mararul taiat marunt.

Cu pasta obtinuta umplem rosiile presarandu-le cu marar proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]