Rosii umplute cu maioneza si orez

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2010 | 4489 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7-8 rosii potrivite
  • 200 gr de orez
  • 200 gr de maioneza
  • 1 legatura leustean
  • 10-12 frunze de loboda
  • 100 gr de ceapa
  • sare/ piper/unt /boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu maioneza si orez:

Rosiile se decupeaza la mijloc si li se scoate mijlocul,

Orezul se spala, ceapa se caleste intr-un strop de unt, cand este galbena se adauga orezul care se lasa sa se fiarba. Cand este gata se potriveste cu sare, piper, boia si se amesteca cu maioneza. Rosiile sunt umplute cu acest amestec, coditele se pun din coditele de la patrunjel iar ca dessign se pune o frunzulita de loboda.

Pofta Buna

TIPS-URI

1

rosiile trebuiesc sa fie bine uscate

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu maioneza si orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv, cu masline, rosii deshidratate si sparanghel