Rulada aperitiv cu carne

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2015 | 11270 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 foi de placinta
  • unt topit pentru uns
  • 3 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi patrunjel verde
  • ardei gras galben si rosu
  • 2 oua
  • 700 g carne tocata (pui, vita, porc)

sare, piper, boia iute si dulce

Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv cu carne:

Tapetam o tava de cozonac cu hartie de copt. Foile se ung separat cu unt, se presara cu piper si sare,  se aseaza una peste alta, dupa care se pun in tava tapetata, lasand o parte mai mare afara din tava, cu care sa acoperim. Carnea se amesteca foarte bine cu ouale, adreii taiati cubulete, verdeata si condimentele. Umplutura o asezam peste foile de placinta. Luam tava si o batem bine de 3-4 ori pe masa sa se aseze bine carnea. Cu foile lasate intr-o parte acoperim aluatul bine si deasupra ungem cu unt. Lasam la cuptorul fierbinte cca 1 ora, verificam putin daca s-a facut carnea pe margine, daca va place mai uscat se poate lasa si cu 30 min mai mult la foc mic. Se serveste atat cald cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada din ardei rosii umpluta cu crema de branza