Rulada aperitiv cu crema de gulas

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 17 Dec 2012 | 6271 vizualizari

 

Va propun astazi o rulada, delicioasa care se potriveste perfect pe o masa festiva. Mi-a placut mult blatul pufos, care s-a rulat fara nicio problema.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 6 oua
  • 6 linguri ulei
  • 3 linguri smantana
  • 6 linguri faina
  • 3 lingurite praf de copt
  • 2 lingurite crema de gulas dulce
  • sare
  • Umplutura:
  • 1 conserva de ton in ulei
  • 200 g crema de branza
  • 3 linguri smantana
  • 1 ceapa
  • marar tocat
  • sare, piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv cu crema de gulas:

Pentru blat mixam galbenusurile apoi adaugam uleiul treptat, ca la maioneza. Adaugam sarea si crema gulas iar apoi smantana si amestecam pana se omogenizeaza. Faina amestecata cu praful de copt o incorporam in compozitie.
Separat batem albusurile cu un praf de sare. Spuma de albus o adaugam in compozitie si amestecam usor, cu miscari de jos in sus.

Turnam compozitia in tava de aragaz (30x34 cm)tapetata cu hartie de copt. Coacem la foc potrivit, 15-20 de minute. Blatul nu trebuie sa se rumeneasca.

Scoatem blatul copt din tava, desprindem usor hartia de copt si rulam usor blatul.

Separat pregatim umplutura. Amestecam crema de branza cu smantana apoi adaugam ceapa taiata marunt si tonul scurs de ulei si maruntit. La final adaugam mararul si potrivim de sare apoi amestecam pana se omogenizeaza.

Intindem umplutura in strat uniform pe toata suprafata blatului apoi rulam cu grija.

Invelim rulada in folie alimentara si dam la frigider pana in momentul servirii.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv cu crema de gulas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]