Rulada aperitiv la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2013 | 4501 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru aluat:

  • 2 oua
  • cca 500 gr faina
  • un iaurt de 350 gr
  • 1 cub de drojdie
  • 2-3 linguri de ulei
  • 1 lingurita de zahar
  • sare dupa gust

Umplutura:

  • 1 ou batut
  • 1 ardei kapia rosu
  • cascaval feliat
  • branza telemea

1 galbenus + fulgi de ovaz + mac pentru decor

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv la cuptor:

Amestecam toate ingredientele pentru aluat, il lasam pentru 10 minute la dospit. Din aluat intindem o foaie de grosimea unui deget. Ungem foaia cu oul batut, presaram branza telemea, bucatele de ardei si bucati de cascaval, apoi rulam foaia si o introducem intr-o forma termorezisenta (rotunda).

Lasam la dospit inca 10 minute, ungem rulada cu galbenus si decoram cu fulgi de ovaz si mac.

O dam la copt in cuptorul preincalzit la foc moderat timp de 50 - 60 min.

 

 

  

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Flori de dovlecei pane