Rulada cu banane

de Xandrinne in Prajituri, 27 Aug 2011 | 11899 vizualizari

 

Reteta o am de la cumnata mea (maestra in prajiturit)

 

INGREDIENTE

  • 300 g zahar
  • 300 ml apa
  • 2 linguri margarina
  • 2 linguri cacao
  • 1/2 kg biscuiti
  • 1 pachet margarina (unt)
  • 200 g zahar
  • 2-3 linguri cacao
  • 2-3 licuri zahar vanilat
  • esenta de rom
  • 2-3 banane
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu banane:

Zaharul, apa, margarina si cacaua se amesteca si se pun la fiert. Cand da in clocot se trage oala de pe foc. Biscuitii se dau prin masina sau se sfarma cu sucitorul (eu i-am dat prin robot) si se incorporeaza in siropul de mai sus. Se lasa la racit.
Se freaca spuma margarina cu zaharul, zaharul vanilat, cacaua si esenta de rom (cateva picaturi).
Se intinde pe un celofan compozitia de biscuiti, dandu-i-se forma dreptunghiulara. Se unge foaia cu crema, se aseaza pe lungime 2-3 banane decojite si se ruleaza.
Se da la rece, pana a doua zi.

TIPS-URI

1

Daca doriti puteti prepara o alta crema: folositi un pachet de margarina, 200 g zahar, 100 g nuca de cocos, 2-3 plicuri de zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu banane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

Rocsi 1

27.08.2011, 20:21

asta o fac si eu..mai mult in post este o bunatate

Xandrinne 1

28.08.2011, 09:02

Rocsi, si eu o fac cu margarina, daca e post. Cea din poza chiar asa e facuta.

Lau 1

28.08.2011, 22:35

delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi