Rulada cu biscuiti

de La Ancuta in Prajituri, 3 Iul 2012 | 7318 vizualizari

COMENTARII (32)

MotanLaOale 1

03.07.2012, 11:51

buna buna

T I M E A 1

03.07.2012, 11:52

tocmai ce iti admiram prajitura pe blog ! No hai si aici buna tare

diaconta 1

03.07.2012, 11:53

tare-mi place rulada asta buna si eleganta
eu am facut crema cu mascarpone ca n-am avut lapte praf

La Ancuta 1

03.07.2012, 12:17

Multumesc Vladimir

La Ancuta 1

03.07.2012, 12:18

Timea, eu tocmai iti raspundeam pe blog, dar iti multumesc si aici

La Ancuta 1

03.07.2012, 12:19

Dia, eu am avut o punga de lapte praf uitat prin camara si s-a nimerit la fix. Si cu mascarpone cred ca e buna

Miha 1

03.07.2012, 12:19



Faina tare!

La Ancuta 1

03.07.2012, 12:20

Multumesc Miha

miguela15 1

03.07.2012, 12:28

cum ai rulat foaia de napolitana ?

mirela0911 1

03.07.2012, 12:40

Delicioasa!

La Ancuta 1

03.07.2012, 12:44

Crema se intinde fierbinte pe foaia de napolitana, astfel ea se inmoaie si se ruleaza usor.

diaconta 1

03.07.2012, 12:44

Miguela,foaia se inmoaie de la crema de biscuiti care se pune calduta si se ruleaza foarte usor duopa ce punem si crema

diaconta 1

03.07.2012, 12:47

cu mascarpone e super buna,e chiar mai ieftina decat cu lapte praf

Bunica 1

03.07.2012, 12:47

ai ales o varianta potrivita pentru moment

mena29 1

03.07.2012, 12:48

Rulada asta e belea,a fost un alt dulce facut de mine,sapatamana trecuta,pentru ziua mea. Am gasit reteta inrevista Clic de acum cateva luni in urma. Ingredientele erau pentru trei rulade. Am reusit sa fotografiez procesul tehnologic insa felii nu am mai reusit sa fotografiez ))trebuie sa mai fac inca o portie) e excelenta .

miguela15 1

03.07.2012, 12:49

mersi pt raspuns ,am sa o fac de ziua mea si a fetitei mele saptamana ce vine

La Ancuta 1

03.07.2012, 12:50

Dia, eu am folosit lapte praf "capatat" de la soacra

La Ancuta 1

03.07.2012, 12:51

Multumesc Bunica

La Ancuta 1

03.07.2012, 12:58

Miguela sa ne spui daca ti-a placut

La Ancuta 1

03.07.2012, 13:00

Mena sa-mi spui cand mai faci o portie

deyutzky 1

03.07.2012, 13:05

superrrr

diaconta 1

03.07.2012, 13:25

Da' io ce sa fac daca n-am soacra? pun mascarpone

love_cherry 1

03.07.2012, 13:55

yamiiii

Lau 1

03.07.2012, 14:21

fain arata

laura_n 1

03.07.2012, 14:28

super faina!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu nuca de cocos