Rulada cu branza dulce

de ala_oancea in Prajituri, 14 Dec 2009 | 19418 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 lingurita esenta de rom
  • Umplutura:
  • 1/2 borcan gem de caise
  • 100 gr unt
  • 350 gr branza dulce
  • zahar pudra dupa gust
  • 1 lamaie mica
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza dulce:

Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, esenta de rom si faina. Se amesteca bine. Se toarna compozitia in tava, pe hartie de copt, se niveleaza si se coace blatul 15 minute. Se scoate din cuptor si se ruleaza intr-un prosop. Se lasa sa se raceasca.

Se mixeaza untul cu zaharul pudra, se adauga branza, coaja rasa si zeama de la lamaie si se amesteca bine. Se desface blatul, se unge cu un strat subtire de gem, apoi se intinde branza. Se ruleaza si se decoreaza. Se tine la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]