Rulada cu dulceata

de alinutzika in Prajituri, 19 Iul 2012 | 4432 vizualizari

 

O reteta simpla, dar foarte gustoasa, cu ocazia implinirii unui an a blogusorului meu.

 

INGREDIENTE

Pt blat:

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina

Pt umplutura:

  • un borcanel cu dulceata

Pt glazura:

  • o ciocolata amaruie si 1 lingura de ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu dulceata:

Albusurile se bat spuma, apoi se adauga pe rand zaharul. Cand albusurile sunt tari, adaugam pe rand galbenusurile, apoi treptat faina, amestecand usor. Coacem in tava, pe hartie de copt, la 180 de grade, aproximativ 20 de minute. Scoatem tava si lasam prajitura sa se raceasca. Abia apoi o desprindem de hartia de copt. Rece, o intindem pe fata de masa sau un prosop si o ungem cu dulceata preferata. O rulam cat putem de strans,cu ajutorul prosopului, avand grija sa nu se rupa. Topim ciocolata si o amestecam cu uleiul, apoi ornam rulada deasupra. Lasam la rece, preferabil peste noapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Sim0na 1

20.07.2012, 13:04

Multi ani inainte blogului tau! Si daca tot sarbatorim, pap o portie mai mare

alinutzika 1

20.07.2012, 16:52

multumesc!

Calinnicola1997 1

22.07.2012, 15:07

A FACUT SI MAMI AZI SI E SUPER GUSTOASA Felicitarii !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trunchi de copac