Rulada cu ficat de pui

de ony in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2010 | 10331 vizualizari

 

merge f bine ca aperitiv

 

INGREDIENTE

  • Pt.blat:
  • se poate face orice blat de pizza sau blat ce merge rulat.
  • Pt.umplutura ai nevoie de:
  • -500 gr ficat pui
  • -2 cepe
  • -un ardei rosu,sau gogosar acru
  • -sare,piper,ierburi aromatice
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ficat de pui:

ficatul dupa ce se curata bine si se spala,se taie mai marunt,si se caleste cu ceapa sia rdeiul,se sareaza si pipereaza,iar cand este gata se toarna compozitia pe foaia de rulat(mie mi-au iesit 2 rulade la compozitia asta);se ruleaza,se unge cu suc de rosii si se baga la cuptor. Se lasa la copt cam o jumatate de ora( in functie de cuptor).Este f buna atat rece cat si calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada "Diaconta"