Rulada cu gem caise

de Bucataras Monica in Dulciuri, 9 Mar 2016 | 2568 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri zahar
  • 1 varf de cutit sare
  • 1 varf de cutit praf de copt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu gem caise:

Se separa ouale si se bat albusurile spuma cu zaharul, iar galbenusurile se freaca un un praf de sare, le amestecam apoi incorporam faina pe care am amestecat-o cu praful de copt.

Aluatul obtinut in turnam intr-o tava tapetata cu unt si faina. Lasam la coptor timp de 20 de minute. (se face testul cu scobitoarea) Dupa ce am scos-o de la cuptor, o ungem cu gem/dulceata si o rulam. Acest procedeu trebuie facut cat este firbinte, daca se raceste, se va rupe. Sa aveti spor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem caise" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

09.03.2016, 20:19

foarte buna!

-Licurici- 1

10.03.2016, 08:20

Bunnnaaaa!

Panacris 1

27.10.2016, 08:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
BUDINCĂ DIN COZONAC