Rulada cu gem de caise

de Laci in Prajituri, 3 Noi 2013 | 20171 vizualizari

 

Azi imi era pofta de ceva dulce si mi-am amintit de cea mai simpla reteta si pot sa zic, buna!! Iata.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4linguri faina
  • o lingurita coaja de lamaie rasa
  • putin bicarbonat
  • gem de caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu gem de caise:

Se bat albusurile,se adauga zaharul(de preferat zahar praf),galbenusurile, coaja de lamaie,bicarbonatul(se poate stinge cu un pic de otet) si faina la urma amestecand usor

Se toarna intr-o tava (unsa sau tapetata cu hartie de copt) si se pune in cuptorul preincalzit.Se lasa 15-20 minute(depinde de temperatura) dupa care se scoate si inca cald,se ruleaza ajutandu-ne de hartie(daca am pus).

Se desface,se unge cu gem si se ruleaza inapoi.Presaram zahar pudra cu o sita,taiem rondele de 2 cm. si Pofta buna!! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]