Rulada cu nuca de cocos si cacao (de post)

de CristinaCriss in Prajituri, 14 Apr 2014 | 39316 vizualizari

 

Este delicioasa si are un aspect placut.

 

INGREDIENTE

  • Pentru foaia maro
  • 400 g biscuiti simpli
  • 4 linguri cacao
  • 200 g zahar
  • 200 ml apa
  • 80 g margarina
  • o fiola esenta rom
  • Pentru crema de cocos
  • 200 g margarina
  • 10 linguri zahar pudra
  • 100 g nuca cocos
  • o fiola esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu nuca de cocos si cacao (de post):

Foaia maro

Se pun la fiert apa, zaharul, cacaua si margarina apoi se toarna totul peste biscuitii macinati fin. Se adauga romul, framantam pana obtinem un aluat fin si nelipicios, apoi pe o hartie de copt (eu am gasit in comert folie de silicon care poate fi refolosita si este ideala si pentru copt) intindem 2 foi cu o grosime de aprox. 0,5 cm . Din aceasta compozitie trebuie sa rezulte doua rulade de 35 cm.lumgime

Crema de cocos

Se mixeaza zaharul cu margarina apoi se adauga nuca de cocos si vanilia.

Asamblare

Peste foaia maro, se intinde crema de cocos, apoi rulam cat mai strans, impachetam in folie alimentara si dam la rece. Inainte de portionare se da rulada prin nuca de cocos.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Daca nu vrem rulada de post putem inlocui margarina din reteta cu unt, iar in crema de cocos mai putem adauga 100 g lapte praf.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu nuca de cocos si cacao (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de biscuiti