Rulada cu spanac

de angyb in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2013 | 3929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g spanac
  • 4 oua
  • 100 g faina alba
  • 100 ml lapte
  • sare ,piper
  • 10 felii de cascaval afumat
  • 10 felii prosciutto cotto
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu spanac:

Oparim spanacul in apa cu sare ,Il scurgem de apa iar dupa ce s-a racit il taiem marunt.

Separam albusurile de galbenusuri,

Peste galbenusuri adaugam faina ,laptele ,spancul ,condimentam cu sare si piper si le amestecam bine.

Peste amestecul obtinut adaugam albusurile batute spuma cu un pic de sare.

Compozitia obtinuta o turnam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit aproximativ 45 de minute.

O scoatem de la cuptor si o rasturnam peste o foaie de copt  si intindem deasupra feliile de cascaval si cele de prosciutto .Rulam totul cu ajutorul hartiei de copt si lasam sa se raceasca .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu cartofi, salam si cascaval