Rulada cu spanac, ciuperci si branza de vaci

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 25 Feb 2010 | 7256 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta m-am inspirat din retetele lui Medi.Ce am adaugat eu in plus,sunt ciupercile.

 

INGREDIENTE

  • 450g spanac congelat
  • 500g ciuperci proaspete
  • 350g branza dulce de vaci
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura marar proaspat
  • 1 legatura patrunjel proaspat
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 5 linguri faina
  • 8 oua
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu spanac, ciuperci si branza de vaci:

Se lasa spanacul la dezgetat intr-o strecuratoare.Se pune uleiul intr-o tigaie care se pune pe foc,apoi ciupercile de toaca cubulete si se pun la calit ,se adauga spanacul scurs si tocat,verdeata tocata marunt si ceapa verde tocata si ea marunt(eu am folosit doar frunzele verzi de la ceapa)se asezoneaza cu sare si piper dupa gust si se lasa pe foc pana scade toata zeama.Se lasa la racit.Separat de amesteca branza de vaci cu 6 oua si 5 linguri de faina,apoi amestecul de branza se incorporeaza in spanacul cu ciuperci.Se omogenizeaza bine.Se ia o forma rotunda (sau puteti folosi ce forma va place)se tapeteaza cu hartie pergament si se toarna amestecul.Deasupra se toarna 2 oua batute bine.Se da la cuptorul preancins la 190gC pana se rumeneste.Se lasa sa se raceasca,apoi se poate servi. Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac, ciuperci si branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu carnati si cascaval la cuptor