Rulada cu sunca, porumb si cascaval

de Dana26 in Aperitive / Garnituri, 9 Mar 2014 | 4496 vizualizari

 

O gustare simpla si delicioasa :)

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj congelat - 450g
  • sunca - 150 g
  • cascaval - 200g
  • porumb - 300g
  • 1 ou
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu sunca, porumb si cascaval:

Lasam aluatul la dezghetat, la temperaura camerei

Taiem sunca cubulete, radem cascavalul si le amestecam cu porumbul, intr-un vas

Punem compozitie pe marginea foii (de-a latul) si rulam pana se acopera ; taiem cu cutitul si asezam rulada intr-o tava acoperita cu hartie de copt

Ungem cu oul batut si presaram deasupra susan

Bagam la cuptor pentru 30-40 min, pana se rumeneste

Continuam pana se termina ingredientele

TIPS-URI

1

In loc de susan se poate folosi mac

2

Daca se termina compozitia, se mai pot adauga ingrediente

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu sunca, porumb si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu spanac si branzeturi