Rulada de carne

de Maria68 in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2012 | 6435 vizualizari

 

Rasfatati-va musafirii cu bunatati, dar rasfatati-va si pe voi insiva!!! Pe langa faptul ca acest meniu este unul deosebit, nici nu ne rapeste toata ziua in bucatatrie.

 

INGREDIENTE

  • 2-3-4   felii de pulpa de porc(pt. snitel)
  • carnati de porc proaspat - cate felii de pulpa avem
  • sare,
  • piper,
  • oregano,
  • cateva frunze de menta.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne:

Feliile de carne se spala, se sterge si se bate. Se sareaza si se pipereaza. Se aseaza deasupra carnatul. Se ruleaza carnea si se leaga cu ata. Deasupra presaram oregano si frunzulitele de mente, stropim un pic de ulei si introducem vasul la cuptor. Intre timp cu o lingura stropim bucatile de carne cu uleiul din vas. Catre final daca dorim putem adauga un pic de vin rosu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

MIUTA 1

17.02.2012, 21:13

Cred ca e delicioasa!Imi place mult

Maria68 1

17.02.2012, 21:52

Mersi Miuta este intradevar

horia 1

19.02.2012, 23:59

un preparat si-o prezentare de nota 10.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]