Carnea se toaca la masina de carne, apoi se amesteca impreuna cu morcovul   tocat marunt, usturoiul pisat, oul, patrunjelul verde tocat, sare si  piper dupa gust.
Pe o bucata de folie de aluminiu unsa cu ulei se intinde compozitia de  carne in strat subtirel. Deasupra se pun legumele congelate.
Aici, oferta fiind variata, puteti alege in functie de preferinta  voastra. Eu am ales un amestec de porumb cu morcov, ardei, mazare si  fasole verde. 
Presaram putina sare si piper, apoi ajutandu-ne de folie rulam carnea,  pe lungime. Ruloul obtinut il invelim in folia de aluminiu, strangand  bine capetele. Punem ruloul intr-un vas termorezistent, punem putina  apa, cam de-un deget din inaltimea ruloului, si dam la cuptor la foc  mediu, pana scade apa din vas. Desfacem folia, ungem ruloul cu sosul  format acolo si dam din nou la coptor pana se rumeneste usor deasupra.
Lasam sa se racoreasca putin, apoi se portioneaza dupa dorinta.