Rulada de curcan umpluta cu mazare, ardei si morcovi

de oanapl in Curcan, 13 Apr 2017 | 6044 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de curcan
  • 1 cutie mazare
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 1 lingurita cimbru
  • 1/2lingurita boia dulce de ardei
  • 1 ou
  • 100 g cascaval
  • ulei de masline
  • sare
  • Pentru garnitura:
  • 400 g mix de legume
Portii: 14
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de curcan umpluta cu mazare, ardei si morcovi:

Tai pieptul de curcan, astfel incat sa nu aiba o grosime mai mare de 1.5 cm si il bati cu ciocanul. (eu am taiat pieptul pe orizontala si am facut 2 rulade).

Cu ajutorul unei pensule, aplici putin ulei de masline, dupa care presari sare, boia de ardei dulce si cimbru peste pieptul de curcan.

Pentru umplutura, tai ardeiul cubulete, fierbi morcovii si scurgi mazarea bine, de zeama din conserva. Dai cascavalul pe razatoarea mare. Amesteci ardeiul cu mazarea, cascavalul si oul batut si adaugi sare dupa gust.

Asezi compozitia pe pieptul de curcan, asezi morcovul fiert in mijloc si rulezi pieptul, apoi presari cimbru pe deasupra. Il invelesti in folie de aluminiu si il asezi in tava.

Introduci tava in cuptorul preincalzit, pentru 50 minute, la 200 grade C. Scoti tava, indepartezi folia de aluminiu si o mai lasi pentru 10 minute sa se rumeneasca frumos.

Pentru garnitura, sotezi legume in putin ulei de masline si un cub de unt. Adaugi sare si piper, dupa gust, si putin cimbru.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de curcan umpluta cu mazare, ardei si morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de curcan