Rulada de pateu

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2013 | 5317 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie pateu
  • 50 g margarina
  • 200 g cascaval
  • 1 cutie miez de lapte
  • patrunjel
  • 3 oua
  • sare
  • 130 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pateu:

Cascavalul il dam prin razatoarea mare.Adaugam untul topit si sarea dupa gust.Amestecam bine compozitia si adaugam miezul de lapte tocat impreuna cu patrunjelul spalat si taiat.

Pregatim o bucata de folie de aluminiu o ungem cu ulei peste tot si intindem tot cascavalul deasupra cu lingura.

Amestecam pateul tinut la temperatura camerei cu margarina si rasturnam peste cascaval.Ungem pateul peste tot

Fierbem ouale(eu nu le-am fiert de tot tari deoarece nu imi plac tari) si le taiem bucati deasupra peste celelalte ingrediente.

Incepem sa rulam strangand usor rulada.Dam rulada la rece cca 1 ora

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pateu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu fulgi de ovaz, salam si cascaval afumat Delaco