Rulada de porc cu carnati si kaiser

de Dea_Dea in Porc, 6 Apr 2013 | 3977 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa porc
  • 2 bucati carnati subtiri semiafumati
  • 200 gr kaiser
  • 300 ml apa
  • 50 ml vin
  • 1 lingura miere
  • sare
  • piper
  • boia
  • praf de usruroi
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu carnati si kaiser:

Pulpa de porc se transeaza, se bate cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu sare, piper, boia, usturoi. Se pune kaiserul taiat felii si carntul, apoi se ruleaza si se leaga.

Se condimenteaza pe toate partile cu sare, piper, boia, se pune in vas de yena, se adauga apa si vinul, se acopera cu folie si se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit 40 min.

Se scoate folia se unge cu miere si se mai da la cuptor in 40 minute. Dupa aceste minute se scoate se intoarce si se unge cu miere si se mai da la cuptor inca 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu carnati si kaiser" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulada din pulpa de porc cu carnat de casa si friptura