Rulada de pui

de Catalina L in Pui, 25 Iun 2015 | 6778 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 jumatati de piepturi de pui
  • 40 g de unt
  • 2 catei de ustroi
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • cascaval ras
  • rosii cherry
  • sare, piper proaspat macinat
  • paprika
  • 2 linguri ulei sau margarina pentru gatit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui:

Pieptul de pui se taie cu un cutit pe toata lungimea lui pentru a obtine o felie subtire.

Se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat,  

Pregatim untul de usturoi.  

Curatati usturoiul. Mixati usturoiul cu untul si patrunjelul. Puneti un pic de sare si-mpartiti in 3 parti egale.  

Punem peste piept: unt de usturoi, cascaval ras si o rosie cherry taiata-n doua.  

Rulam si-l legam cu sfoara de bucatarie.

Procedam la fel cu celelalte 2 piepturi. Le presaram cu paprika si le punem la prajit cu un pic de ulei sau de margarina pentru gatit.

Le prajim pe toate partile cam 10 minute si apoi le dam la cuptor pentru 15-20 minute timp in care ungem ruladele cu sosul lasat in tava. .  

Indepartam sfoara de bucatarie si portionam- este suculent si delicios.  

Il puteti servi ca fel principal cu o garnitura de salata de cartofi - reteta aici  

Cand este bine racita o putem portiona in felii mai subtiri si servi ca aperitiv.

Pofta Buna !!!!!  

TIPS-URI

1

Cand este bine racita la frigider o putem portiona in felii foarte subtiri si servi ca aperitiv

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu spanac in sos de smantana