Rulada de pui cu spanac

de Miha in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2010 | 6759 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • spanac
  • usturoi
  • 50 g cascaval
  • ardei gras rosu
  • ardei gras verde
  • sare si piper
  • boia de ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu spanac:

Pentru Sarbatorile de Paste am pregatit si aceste rulade, dupa reteta medalioanelor de pui.

Spanacul se opareste in apa in care am pus condimente si usturoi dupa gust. Se dau cateva clocote, pana se inmoaie putin. Se scoate intr-o strecuratoare, sa se scurga bine de apa si se lasa la racit.

Pieptul de pui se despica in doua, fara a taia pana la capat. Se acopera cu folie alimentara si se bate usor cu ciocanul de snitele. Punem fileul obtinut pe o bucata de hartie de copt, impaturim hartia si cu un sucitor aplatizam si uniformizam carnea.

Condimentam dupa gust cu sare, piper si boia de ardei. Pe un capat al fileului punem umplutura si incepem sa rulam cat mai strans posibil.

O parte am umplut cu spanac, ardei rosu si cascaval, o parte cu ardei rosu si verde si cascaval. Umplutura poate varia in functie de preferintele fiecaruia.

Ruloul obtinut il invelim in hartia de copt si strangem bine la capete. Apoi il infasuram in folie de aluminiu, strans bine la capete.

Punem in vas cu apa la fiert si cand incepe sa clocoteasca punem ruloul in apa. Acoperim cu capac si lasam la fiert la foc mic, jumatate de ora.

Se lasa la racit, se scoate folia si se feliaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]