- 5 albusuri
- o cana zahar
- 50 g nuca de cocos
- 2 pliculete zahar vanilat
- o cana de visine + cateva pentru decor
- o cana zahar pudra
- 1 plic praf de budinca
- 500ml lapte
- 3 linguri de zahar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din bezea cu budinca:
- Am batut albusurile cu un praf de sare, am adaugat treptat zaharul si am batut pana am obtinut o spuma tare, apoi am adaugat nuca de cocos, amestecand incet cu o spatula.
- Am intins bezeaua intr-o tava cu hartie de copt, am lasat-o in cutor 15 min, apoi am intredeschis usa cuptorului si am mai lasat-o o ora.
- Intre timp, am pregatit bundinca, conform instructiunilor de pe plic.
- Am mai taiat o foaie de copt, am presarat zahar pudra, am adaugat bezeaua coapta si am rulat. Am lasat-o sa se raceasca, apoi am derulat, am adaugat budinca si fructele si am rulat-o din nou.
- Am lasat-o peste noapte la frigider si am servit-o a doua zi, presarand deasupra zahar pudra si fructe.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din bezea cu budinca" nu uita sa-i faci un review.