Rulada din carne de porc

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2016 | 4541 vizualizari

COMENTARII (16)

deyutzky 1

29.12.2016, 10:24

Arata grozav!

Andra_Constantinescu 1

29.12.2016, 10:34

Multumesc, Deyu!

CameliaR 1

29.12.2016, 10:46

Arata fain tare!

Andra_Constantinescu 1

29.12.2016, 10:48

Mulțumesc, Camelya!

MotanLaOale 1

29.12.2016, 11:01

Bucataras Diana 1

29.12.2016, 11:12

yammy

Ksenya 1

29.12.2016, 11:13

Interesant!

mihaelar63 1

29.12.2016, 11:21

Rahela Velicu 1

29.12.2016, 12:22

gustoasa!

katty 1

29.12.2016, 13:02

Buna !

dantes 1

29.12.2016, 13:09

Buna!

Constelatialeu 1

29.12.2016, 16:48

mirela0911 1

29.12.2016, 20:04

Cred ca o fi iesit tare buna!

diaconta 1

29.12.2016, 20:30

precis a fost foarte gustoasa

Rocsi 1

29.12.2016, 20:33

Super faina si gustoasa!

Catalina L 1

29.12.2016, 20:54

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Corabioare cu pate de ficat