Ruladă din carne tocată a la Panacris

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2014 | 6139 vizualizari

 

Tot a rămas ceva umplutură de la rulada din pulpă de pui, așa că am testat o altfel de ruladă;) Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • carne tocată amestec cca. 300 g.,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • usturoi 2-3 căței,
  • pesmet 2-3 linguri,
  • ou de rață 1 bucată,
  • boia dulce de ardei,
  • ceapă chives,
  • cârnați bănățeni 2 fire,
  • castraveti bulgărești 2 -3 bucăți,
  • morcov 1 bucată.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ruladă din carne tocată a la Panacris:

Carnea tocată, se amestecă cu oul de rață, pesmet 2-3 linguri, usturoiul presat, sarea, piperul măcinat, boiaua de ardei și ceapa tocată mărunt, frământându-se energic, eventual cu mâna, pentru a se îngloba toate ingredintele. Pe o hârtie de pergament, se aplatizează amestecul de carne tocată, se așează artistic, castraveții, fâșii de morcov și cârnați bănățeni. Se rulează cu ajutorul hârtiei de pregament, apoi se închid la capete și se pun la copt, într-un vas termorezistent, cca. 35 de minute la foc mediu. Se servesc ca atare, sub formă de aperitiv sau fel principal alături de garnitura preferată. Spor și poftă! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă din carne tocată a la Panacris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chipsuri din vinete pane