Ruladă din fleică de porc

de diaconta in Porc, 29 Ian 2014 | 11960 vizualizari

COMENTARII (43)

- Andreea - 1

29.01.2014, 21:04

O bunatate

Mitinita 1

29.01.2014, 21:06

si mie imi plac,sfoara am,oare de ce nu fac si eu

Ela68 1

29.01.2014, 21:18

imi place cum arata, dar nu mananc

laura_n 1

29.01.2014, 21:20

imi plac mult ruladele astea

RuxyRux 1

29.01.2014, 21:23

Pai tu esti toata o inspiratie mai Diuta ...asa ca lasa ca stiu ce bun si bine gatesti draga mea...deci imi place tare, ca de altfel tot ce iese din mainile tale frumoase si harnice

Rocsi 1

29.01.2014, 21:38

Ce faina mai Dia...Sunt grozave aceste rulade mai ales daca organizam o masa festiva

MIUTA 1

29.01.2014, 21:57

Am pus reteta la favorite!Cred ca o prepar sambata,arata suuuuper tentant

babi5 1

30.01.2014, 06:45

diana_k 1

30.01.2014, 08:55

superrr

diaconta 1

30.01.2014, 09:18

Miti,vezi ca ai si bride de-alea de silicon)))

diaconta 1

30.01.2014, 09:19

Multumesc pentru aprecieri dragii mei

anca_rm 1

30.01.2014, 09:27

super buna rulada

Pushaa 1

30.01.2014, 13:14

foarte buna!!

La Ancuta 1

30.01.2014, 13:46

Iar am ajuns la spartul targului, dar poate mai prind si eu macar o bucatica... sau poate ca mai ai sfoara

diaconta 1

30.01.2014, 14:15

Ancuto,sfoara mai am )))

Rita Ilies 1

30.01.2014, 14:19

Mno, nu-mi tai și mie un mm? )

diaconta 1

30.01.2014, 14:40

Rita,nu vreau sa-ti stric dieta,dar daca vrei iti dau sfoara s-o imparti cu Ancuta )))))))

Madelline 1

12.02.2014, 00:26

bunnn

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din cotlet de porc umplute cu ciuperci in sos de rosii si pireu de cartofi