Rulada multicolora

de danielaR in Aperitive / Garnituri, 11 Sep 2013 | 3480 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri faina
  • sare
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri smantana
  • praf de copt
  • 1/4 ardei gras rosu
  • 200 gr spanac
  • 1 cutie de pate
  • 200 gr sunca cubulete
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada multicolora:

Foaia de rulada se prepara astfel:

Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu putina sare. Galbenusurile le frecam cu ulei, adaugam smantana, faina si praful de copt, apoi adaugam albusurile spuma. Impartim compozitia in 3: in una punem ardeiul rosu tocat la robot marunt, in a 2 a punem 2-3 linguri de spanac, iar a 3 a o lasam asa simpla. Punem in tava mare a cuptorului compozitiile la copt, toate intr-o tava (deci o sa fie 3 dungi late)

Pregatim intre timp umplutura: calim spanacul si cu sunca.

Dupa ce s-a copt foaia pt rulada o rulam intr-un prosop. Cand s-a racit intindem pe ea pate-ul si pe deasupra punem spanacul calit si sunca. Dam la rece.

Eu am servit rulada langa snitele de pui si o rosie

Foarte bunnn!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada multicolora" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu spanac, crema de branza si somon afumat