Rulada vieneza

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2015 | 6607 vizualizari

 

Un aperitiv minunat in prag de sarbatoare sau daca vrei sa-ti impresionezi musafirii.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 50 g mozzarella
  • 1 felie de paine
  • 1 ceapa
  • 2 oua crude
  • 4 oua fierte
  • enibahar
  • coriandru
  • ulei
  • sare, piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada vieneza:

            Ceapa se taie marunt si se caleste in 2 linguri de ulei .Se amesteca cu carnea tocata impreuna cu 2 oua crude si felia de paine inmuiata si stoarsa.

            Se condimenteaza cu sare, piper, ienibahar, coriandru si se omogenizeaza compozitia.

            Se tapeteaza o forma de chec cu hartie de copt si se intinde jumatate din compozitia de carne, se aseaza celelalte 4 oua fierte si se pune restul de compozitie, si se intinde uniform. Se da la cuptor cam 40 minute.

            Cand rulada vieneza din carne de porc este aproape gata se scoate tava din cuptor si se pune deasupra felii de mozzarella si o mai lasam 10 minute la cuptor. Pofta buna!

TIPS-URI

1

rulada o putem unge cu ou deasupra

2

putem presara cascaval

3

cuptorul trebuie bine incins inainte de-a baga rulada

4

se poate servi calda sau rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada vieneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de aperitiv festiv, rulada de spanac cu crema de branza