Rulou de omleta cu verdeata si carnat de casa

de Adi in Aperitive / Garnituri, 19 Iun 2016 | 3640 vizualizari

 

Azi m-am intrecut cu baietii mei in a prepara omleta.
Va prezint varianta mea, care a fost foarte apreciata de toata familia. :)))

 

INGREDIENTE

  • 3 oua medii
  • 3 fire marar
  • 3 fire patrunjel
  • 2 lingurite mustar
  • 1 carnat de casa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de omleta cu verdeata si carnat de casa:

Carnatul de casa il preparam la cuptor, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pentru 10-15 minute la 200 de grade.

Intr-un bol, spargem ouale, adaugam o lingurita de mustar si verdeata tocata.

Amestecam bine ingredientele pana se omogenizeaza.

Nu adaugam sare sau condimente, deoarece are carnatul tot ce trebuie.

Am preparat omleta la panini maker, ca sa iasa dreptunghiulara si sa se plieze bine pe carnatul de casa.

Deci, conectam panini maker la sursa de curent, asteptam sa se stinga ledul verde si intindem compozitia pentru omleta in tava aparatului.

Acoperim cu capacul si asteptam semnalul ledului, care ne avertizeaza ca preparatul este gata.

Rasturnam omleta pe un platou, o ungem cu o lingurita de mustar, asezam carnatul la un capat si rulam.

Servim ruloul cu legume proaspete, salata, muraturi, sau de ce nu, cu un pahar de iaurt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de omleta cu verdeata si carnat de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de broccoli