Rulou din piept de pui cu carnat la mijloc

de Merisor in Mancaruri cu carne, 20 Iul 2012 | 4257 vizualizari

 

Mi-au ramas carnati de aseara si m-am gandit sa-i pregatesc altfel....multe variante sunt pentru carnati!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui
  • 8 carnati
  • 3 oua
  • mustar
  • pesmet
  • faina
  • sare
  • 2 linguri lapte dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou din piept de pui cu carnat la mijloc:

Se feliaza pieptul de pui si se bate ca pentru snitele. 

Ouale se amesteca cu putin mustar, sare, lapte dulce si faina.

Se unge pieptul de pui cu putin mustar, se aseaza carnatul la mijloc si se ruleaza. Se tece intai prin faina, apoi prin compozitia cu ou si prin pesmet. Se prajeste in ulei incins pe toate partile.

Am servit cu salata de fasole verde cu maioneza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou din piept de pui cu carnat la mijloc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui cu garnitura de mazare