Rulou din piept de pui cu carnat la mijloc

de Merisor in Mancaruri cu carne, 20 Iul 2012 | 4897 vizualizari

 

Mi-au ramas carnati de aseara si m-am gandit sa-i pregatesc altfel....multe variante sunt pentru carnati!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui
  • 8 carnati
  • 3 oua
  • mustar
  • pesmet
  • faina
  • sare
  • 2 linguri lapte dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou din piept de pui cu carnat la mijloc:

Se feliaza pieptul de pui si se bate ca pentru snitele. 

Ouale se amesteca cu putin mustar, sare, lapte dulce si faina.

Se unge pieptul de pui cu putin mustar, se aseaza carnatul la mijloc si se ruleaza. Se tece intai prin faina, apoi prin compozitia cu ou si prin pesmet. Se prajeste in ulei incins pe toate partile.

Am servit cu salata de fasole verde cu maioneza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou din piept de pui cu carnat la mijloc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]