Rulouri cu masline si ceapa rosie

de Oana in Aperitive / Garnituri, 4 Feb 2012 | 3938 vizualizari

 

Gustare rapida si buuuna!

 

INGREDIENTE

  • o foaie de aluat foietaj (congelat)
  • 100 g masline negre
  • o ceapa rosie mica
  • un ou
  • busuioc uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu masline si ceapa rosie:

Foietajul se lasa la dezghetat. Maslinele (fara samburi) se taie cubulete si se amesteca cu ceapa rosie taiata marunt. Se bate oul, se opreste o lingura din el pt. uns si restul se amesteca cu maslinele si ceapa. Se presara deasupra busuioc uscat. Se intinde amestecul pe foaia de foietaj, se ruleaza pe lung si apoi se taie cu un cutit ascutit in rondele de 1 cm grosime. Se pun in tava pe hartie de copt, se ung cu ou si se coc la foc mediu pana se rumenesc usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu masline si ceapa rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri din lipie umplute