Rulouri de porc cu spanac si cascaval

de La Ancuta in Porc, 4 Sep 2012 | 4628 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii pulpa de porc
  • 200 g spanac
  • 5 linguri de cascaval ras + 2 linguri
  • 4 catei de usturoi
  • faina
  • 1 ou mare
  • fulgi de porumb zdrobiti
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • boia
  • 10 cartofi noi micuti
  • rozmarin
  • 3-4 crengute de cimbru
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de porc cu spanac si cascaval:

Batem feliile de carne cu ciocanul pentru snitele apoi le condimentam cu sare, piper si boia. Le lasam la frigider 30 de minute.

Intre timp spalam spanacul si il fierbem 3 minute in apa cu sare. Il scurgem bine si il tocam marunt.

Amestecam spanacul tocat cu 5 linguri de cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mici si cu usturoiul pisat. Adaugam putina sare si piper si amestecam pana se omogenizeaza.

Pe fiecare felie de carne punem o lingura de umplutura. Indoim putin marginile si rulam.

Ungem o tava cu ulei de masline.
Rulourile le dam prin faina apoi prin ou iar la sfarsit le tavalim bine prin fulgii de porunb zdrobiti amestecati cu 2 linguri de cascaval ras. Asezam rulourile in tava.
Cartofii curatati si taiati sferturi ii condimentam cu sare, piper si boia. Adaugam putin rozmarin si 1 lingura de ulei de masline si amestecam bine.

Punem cartofii in tava printre rulouri iar deasupra asezam crengutele de cimbru.
Dam tava la cuptor, la foc potrivit timp de 15 minute. Scoatem din cuptor si intoarcem rulourile iar apoi mai lasam la cuptor inca 10-15 minute.

Servim calde cu cartofi si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de porc cu spanac si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc umplut