Pieptul de pui se bate un pic pentru a se-ntinde fara a se rupe, se pune o felie de salata si o felie de sunca. Ceapa verde, praful, ardeiul se taie subtire si se pune la calit cand sau inmuiat(calit) se scot si se pun pe servetele absorbante pentru a trage surplusul de grasime. Sfecla se taie in felii foarte subtiri in jumatati si se vor aseza peste sunca, pe sfecla se va aseza legumele calite. Dupa ce s-a indepartat surplusul de grasime se iau legumele calite si se pun peste sfecla, dupa care se sareaza, pipereaza si se pun la prajit la foc potrivit. Se-ntorc pe toate partile si se lasa sa se patrunda, dupa care se adauga vinul alb continuandu-se fierberea(inabusirea) in vinul respectiv.
Ciupercile se taie in cubulete si se pune intr-o tigaie in care s-a pus unt se adauga ciupercile cand s-au inmuiat se scot si se trec in cealalta tigaie in care este vinul alb continuandu-se fierberea, se pune o crenguta de rozmarin, dupa care se adauga smantana, continuand fierberea, atentie focul trebuie sa fie mic, se lasa la fiert pana scade.
Rulourile se taie in doua, la o prtie se pot servi 2-3 jumatati de rulou se aseaza garnitura de ciuperci, iar imprejur se face separat o salata din: salata verde taiata foarte fin, ardei toate culorile taiati in cubulete mici, precum si castravete, care se amesteca cu un strop de ulei de masline si otet. Se sareaza si se serveste pe aceeasi farfurie ca in imaginea alaturata.
Pofta Buna