Rulouri de pui umplute cu ciuperci, praz si branza

de Oana in Pui, 6 Dec 2013 | 13249 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2 ciuperci champignion
  • un fir mic de praz
  • jumatate de ardei gras rosu
  • 100 gr telemea
  • o lingura cu unt
  • sare 
  • piper
  • un ou
  • faina
  • pesmet
  • seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui umplute cu ciuperci, praz si branza:

Pieptul de pui se taie felii subtiri si se bate cu ciocanul de snitele. Se presara cu sare si piper.

Intr-o tigaie se topeste untul, se adauga ciupercile taiate felii, apoi prazul taiat rondele fine si ardeiul gras rosu taiat cubulete. Se amesteca 2-3 minute pana se inmoaie putin. Se ia tigaia de pe foc si se lasa la racit, apoi se adauga branza telemea rasa. 

Pe fiecare bucata de pui se pun cate doua linguri de umplutura si se intinde pe toata suprafata, ruland apoi cu grija. Se poate prinde capatul cu o scobitoare.

Intr-o tigaie adanca se pune ulei si se lasa sa se incinga bine.

Rulourile de pui se trec prin ou batut, faina, iar ou, apoi prin pesmet amestecat cu susan si se prajesc pe ambele parti. Se scot pe servetele de bucatarie si se servesc apoi calde cu ce garnitura doriti sau cu o salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui umplute cu ciuperci, praz si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]