Rulouri din piept de pui cu cartofi evantai

de Sim0na in Pui, 22 Mar 2012 | 5187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mare
  • 1 castravete murat
  • 6 felii cascaval
  • felii de bacon
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • 2 cartofi mai mari
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • 1/2 bucata varza rosie
  • otet balsamic
  • ulei masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pui cu cartofi evantai:

Pieptul de pui l-am transat felii subtiri pe care le-am batut cu ciocanul de snitele. Le-am sarat si piperat. Deasupra pieptului batut bine am pus cate o felie de cascaval si o bucata de castravete murat. Am rulat bine, in asa fel incat sa nu iasa cascavalul cand le voi praji. Am imbracat rulourile in feliile de bacon, apoi le-am dat prin faina, apoi prin ouale batute, apoi prin pesmet. Le-am pus putin la prajit in ulei.

Cat se prajeau rulourile am pregatit cartofii, i-am curatat, i-am taiat evantai punand bucati de unt intre feliile taiate. Am presarat sare si piper si i-am bagat la cuptor. Au stat la cuptor pana s-au rumenit. Am uns un vas de yena cu unt, apoi am pus rulourile si le-am dat la cuptor ptr 30 min, la foc mic.

Cat au stat rulourile si cartofii la cuptor, am pregatit salata de varza

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui cu cartofi evantai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Corabioare cu piept de pui si slaninuta afumata