Sables (Fursecuri frantuzesti cu unt)

de ionela2682 in Dulciuri, 13 Iul 2011 | 11333 vizualizari

 

O reteta usoara cu putine ingrediente!..

 

INGREDIENTE

  • 140 g unt
  • 100 g zahar
  • 1 ou mare
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare
  • 1 albus +2 lg apa pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sables (Fursecuri frantuzesti cu unt):

-untul ,zaharul vanilat si zaharul se mixeaza

-adaugam oul si mixam bine

-adaugam faina in care am adaugat praful de copt

-framantam bine ,dam la rece pentru cel putin 1 ora.

-dupa ce aluatul s-a intarit intindem foaie subtire de 0,5 cm decupam fursecurile le asezam in tava cu hartie de copt cu spatiu intre ele

-ungem cu albusul usor batut cu apa,presaram zahar tos

-coacem 13-15 min sau pana se rumenesc putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sables (Fursecuri frantuzesti cu unt)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu nuca Montignace