Salam de biscuiti reteta pentru toti ciocolatosii....te topesti de placere...
Salam de biscuiti reteta
Ungeti o forma de cozonac mai mica cu ulei de floarea soarelui si puneti in ea o folie de prospetime.Topiti ciocolata intr-o craticioara la bain-marie,adaugati untul si la sfarsit laptele condensat.Intre timp rupeti biscuitii bucatele mai mari,la fel si nuca,faceti-o mai marunta si impreuna cu stafidele amestecati-le intr-un vas mai mare.Amestecati cele doua compozitii foarte bine si rasturnati-le in forma de cozonac,niveland bine.Deasupra puneti biscuitii glazurati si tasati putin.Dati la rece cel putin 3ore.Rasturnati pe un platou si lasati 20minute la temperatura camerei.Ornati cu cacaoa,ciocolata topita si cu nuca
1
folositi biscuiti cat mai tari,eu am avut doar petit beure si s-au inmuiat prea tare,nu se vad asa bine in interior