Salata cu pastrav afumat si ou fiert

de danakarin in Pastrav, 21 Dec 2013 | 6856 vizualizari

 

O salata consistenta si usor de realizat.

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 fire de ceapa verde sau o ceapa mica
  • 100 g de salata de toamna, valeriana
  • 3 oua
  • 4 ciuperci champignon
  • 4 rosii cherry
  • 100 g de fileu de pastrav afumat
  • o lingura de mustar
  • 2 linguri de aceto bianco
  • 3 linguri de ulei de masline
  • Sare
  • piper
  • o lingurita de fulgi de migdale prajite.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu pastrav afumat si ou fiert:

Spalam si scurgem bine frunzele de salata. Eu folosesc cu drag centrifuga pentru salata. 

Fierbem ouale, le curatam si le taiem in sferturi. curatam morcovii, ceapa si le taiem felii impreuna cu ciupercile.spalam, taiem in sferturi rosiile. Intr-o lingura de ulei de masline calim morcovii usor, adaugam ciupercile si lasam sa se prajeasca un pic. Saram, piperam. Din mustar, restul de ulei si "aceto bianco" facem un sos pe care il amestecam partial cu salata, partial cu morcovii si ciupercile.

Asezam intr-o salatiera salata, legumele, adaugam ceapa ouale, rosiile si bucatele de pastrav afumat si fulgii de migdale. 

TIPS-URI

1

Nu stiu exact cum se cheama aceasta salata, care seamana un pic cu spanacul. Denumirea neteasca este " feldsalat" si denumirea stiintifica, zicz Wikipaedia, este Valerianella .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu pastrav afumat si ou fiert" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (24)

danakarin 1

21.12.2013, 17:05

De atatea cuparaturi, spalat geamuri si alte alea nici nu am vazut aprecierile voastre,. Va multzumesc tuturor si fiecaruia in parte! Si ma bucur ca am companie la curatenie...

Micutza Luana 1

21.12.2013, 17:51

ce bine arata yami

robert_b 1

15.07.2014, 21:19

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de ciuperci cu piept de pui si maioneza, un aperitiv spornic si gustos