Salata de bame

de SanatateAcasa in Salate, 16 Mar 2012 | 6907 vizualizari

COMENTARII (12)

MIUTA 1

16.03.2012, 22:43

Vreau si eu imi place

iry-gabriela 1

16.03.2012, 22:53

bame ,sincer nu am mancat niciodata

oana_pisicutza16 1

16.03.2012, 23:04

Interesant

MotanLaOale 1

16.03.2012, 23:10

elucubratiiculinare 1

16.03.2012, 23:37

foarte bune, dar cred ca le prefer cu sos

deyutzky 1

17.03.2012, 00:27

mamaieelena 1

17.03.2012, 01:19

imi plac

Mihaela11_jo 1

17.03.2012, 08:40

O reteta apetisanta, dar bamele trebuie lasate mai mult de cateva minute la fiert; in tarile arabe bamele se calesc putin in ulei de masline cu ceapa taiata marunt si usturoi si abia apoi se fierb cca 20 de minute in apa lasata de rosiile decojite si taiate marunt care se adauga dupa ce bamele au luat o culoare aurie; astfel se inlatura putin din substanta mucilaginoasa pe care o contin bamele; mie imi place cu rosii aceasta salata.
O zi buna!

Lau 1

18.03.2012, 13:11

arata bine

gaby_gabytza 1

18.03.2012, 20:37

VERONICA2607 1

19.03.2012, 07:29

Sim0na 1

19.03.2012, 13:40

N-am mancat pana acum.. Dar arata foarte bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]