Salata de bame

de SanatateAcasa in Salate, 16 Mar 2012 | 6394 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • jumatate de legatura de patrunjel (spalata si tocata marunt),
  • sare,
  • piper negru proaspat macinat,
  • 1-2 lingurite cu ulei de masline presat la rece,
  • 1-2 lingurite cu otet balsamic
  • 350 de grame de bame.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de bame:

Se pune apa la fiert, cu sare. Se adauga bamele in clipa cand apa clocoteste. Se lasa sa fiarba doar cateva minute. Se scot apoi, se trec prin jetul de apa rece ori se pot tine intr-un vas cu apa rece.

Se usuca usor cu un servet de hartie. Se adauga intr-un bol, se presara, sare, piper, patrunjelul spalat si tocat marunt, uleiul de masline si otetul balsamic. Se amesteca usor, cu doua spatule si se poate servi

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de bame" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci champignon cu quinoa