Ador pestele afumat...o salata simpla care poate fi consumata atat la pranz cat si seara...
Cartofii cu tot cu coaja, se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Macroul se curata de oase, de piele, se rupe fasii si se pune intr-un bol mai mare. Cartofii fierti se pun sub jet de apa rece, se lasa cateva minute, se curata de coaja si se taie in cuburi si se adauga peste peste. Se adauga sare si piper dupa gust, zeama de lamaie, ulei de masline si se amesteca toate ingredientele. Se desface borcanul cu cocktail de masline, se scurge zeama si tot continutul borcanului se adauga in bol. Se mai amesteca usor(sa nu se zdrobeasca cartofii) si se serveste. Pofta buna!!
1
cocktailul de masline contine:masline negre si verzi, castraveciori si arpagic, toate murate...asa ca daca nu aveti acest cocktail puteti pune separat castraveciori si masline si ce va mai place...