Salata de conopida cu maioneza, usturoi si marar verde

de Valclaudia in Salate, 12 Mai 2017 | 13608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida medie
  • 2 galbenusuri crude
  • 1 galbenus fiert
  • 100 ml ulei de floarea soarelui
  • un praf de sare de lamaie
  • 1-2 lingurite de mustar iute
  • 2-3-4 catei de usturoi pisati
  • sare dupa gust
  • piper rosu macinat dupa gust
  • 1 legatura marar verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de conopida cu maioneza, usturoi si marar verde:

Conopida se curata de frunze si se spala, apoi se pune la fiert, in apa cu sare.

Cand furculita patrunde usor in conopida, o scoatem din apa si o lasam la scurs si la racit.

Fierbem un ou, il racim si scoatem galbenusul.

Separam si galbenusurile de la ouale nefierte, il zdrobim si pe cel fiert, adaugam un praf sare de lamaie, apoi incepem sa incorporam in fir subtire uleiul.

Adaugam pe rand si linguritele de mustar.

Cand maioneza este gata, punem usturoiul pisat, mararul, piperul rosu, proaspat macinat, peste conopida tocata marunt si le amestecam cu maioneza.

Lasam la rece pana in momentul servirii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida cu maioneza, usturoi si marar verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (10)

anca_rm 1

12.05.2017, 10:10

ador slata de conopida , servesc de la tine

CameliaR 1

12.05.2017, 10:18

Super salatica!

Bunica 1

12.05.2017, 16:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

ieri la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]