Salata de fasole verde cu maioneza

de Merisor in Salate, 20 Iul 2012 | 15496 vizualizari

 

O salata destul de usoara care la noi se termina repede de fiecare data.

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg fasole verde
  • 1 ceapa
  • 1 legatura marar
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • ulei
  • 1 galbenus ou pentru maioneza
  • 1 lingurita de mustar
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1/2L ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole verde cu maioneza:

Se spala fasolea verde, se indeparteaza capetele si se pune la fiert cu apa si sare.

Ceapa se taie fideluta si se caleste in putin ulei doar pana se inmoaie putin.

Cand este fiarta fasolea se pune la scurs intr-o sita, apoi se taie marunt si se pune peste ea ceapa calita dar de asemenea scursa de ulei.

Se curata usturoiul si se piseaza. Se face maioneza din galbenus si mustar si se amesteca cu usturoiul pisat si zeama de lamaie. Se amesteca cu fasolea verde racita si se orneaza cu marar

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Sim0na 1

22.07.2012, 13:55

Tare buna salatica!!

pic20 1

11.08.2012, 21:37

pot recomanda ca in loc de maioneza sa se puna un dressing de iaurt cu oleaca de ulei iese mai racoroasa

babi5 1

06.10.2013, 16:25

Buna tare si eu o fac mai mereu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata cu ton