Salata de paste cu ton - Reteta cu nr. 50

de claudiaO in Fusilli, 12 Iun 2014 | 8317 vizualizari

 

O salata consistenta si racoroasa...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr mini spirale Panzani
  • 5 cutii ton in ulei sau suc propriu - maruntit am avut eu
  • 1 borcan cu castraveciori acrii
  • 200 gr masline feliate
  • 1 cutie mare de porumb
  • 1 ceapa mare taiata solzisori
  • 1 galbenus
  • 3 lingurite de mustar
  • 500 ml ulei
  • zeama de la 1 lamaie
  • sare si piper dupa gust
  • frunzulite de ceapa verde pentru ornare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de paste cu ton - Reteta cu nr. 50:

Punem o oala cu 4 l apa la fiert - cand incepe sa clocoteasca adaugam 1 lingurita cu sare si pastele,pe care le fierbem max 8-10 minute. Le scurgem si le clatim cu apa rece - le dam deoparte.

Tocam ceapa zolzi; castravetii ii taiem in doua pe lungime, apoi feliute; ii stoarcem putin ca sa nu aiba zeama.

Scurgem  bine tonul  - daca avem ton in ulei, pastram uleiul si il adaugam la maioneza.

Pregatim maioneza din galbenus frecat cu mustar si ulei.

Punem la un loc pastele, tonul,ceapa, castraveciorii , maslinele si porumbul;adaugam sare,piper si zeama de la 1 lamaie si amestecam putin ; adaugam maioneza si amestecam bine.

Dam la rece.

Servim salata cu pofta presarata cu firisoare de ceapa verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de paste cu ton - Reteta cu nr. 50" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]