Salata de rucolla cu peste afumat

de nico15 in Peste, 21 Feb 2011 | 7865 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 peste afumat 250 g
  • 150 g rucolla
  • 1 portocala
  • 1 ceapa rosie
  • 30 g de chivas
  • 10 migdale
  • 8-10 masline feliate
  • ulei de masline si acetto balsamico
  • sare
  • piper
  • 3 castraveti acri
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de rucolla cu peste afumat:

Pestelui afumat i se indeparteaza capul si incepe sa se scoata carnea de pe piele, se desfac bucati de carne; rucolla se spala si se usuca, se adauga pestele peste, se taie castravetii acrii in feliute subtiri, se adauga maslinele feliate si migdalele, se toaca ceapa rosie jullien si firele de chivas si se adauga in salata noastra.

Separat pregatim dressingul din ulei de masline si acetto balsamico se sareaza si se pipereaza se va adauga in salata cu putin timp inainte de servire.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de rucolla cu peste afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macrou afumat, reteta delicioasa cu saramura naturala