Salata de topinambur si mar

de hany30 in Salate, 3 Noi 2015 | 5867 vizualizari

 

Este recomadat diabeticilor , pt ca topinambururl nu ridica glicemia . Dar este foarte bun si ca aperitiv, sau chiar ca masa principala , pentru ca e satiabila. Noua ne-a placut foarte mult .

 

INGREDIENTE

  • 200 gr topinambur
  • 200 gr mar
  • 1 lingurita de mustar
  • 50 ml suc de portocala
  • 100 ml ulei de masline
  • 1 priza sare
  • 1 priza piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de topinambur si mar:

Topinamburul si marul se spala bine ( coaja nu se indeparteaza ) apoi se taie feliute cat mai subtiri si de aseaza pe platou dupa bunul plac. Restul ingredientelor se amesteca si se toarna peste topinambur si mar .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de topinambur si mar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

05.11.2015, 08:38


Nu am auzit de topinambur

hany30 1

05.11.2015, 11:25

Nici nu e prea cunoscut , si eu l-am descoperit abia anul acesta

munca 1

07.11.2015, 12:47

Daca v-ati saturat sa cautati oferte cu adevarat serioase, acum e timpul sa va opriti, pentru ca aici veti gasi ceva ce e deja demonstrat! Puteti castiga bani online, cu un efort inteligent, in timpul liber! Trebuie sa aveti calculator, conexiune la internet, sa stiti sa folositi emailul, documente word si pdf. Tot aici veti invata totul gratuit! Numai cand va hotarati cu seriozitate, cereti detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]